lauantai 2. toukokuuta 2015

kukkuluuruu

Vihdoinkin sain itseni koneen eteen vailla suurempaa hässäkkää. Voihan se olla, että nukkumassa kannattaisi olla, mutta jos edes jotain kuulumisia kertoisi.  Mua on jo kovisteltu melkoisesti tästä aikaansaamattomuudesta blogin suhteen, joten jotain on tehtävä, jotta uskallan vielä kotoa ulos poistua :) Kerrottavaahan on tietenkin kertynyt vaikka kuinka.

Tärkeintä kai on kertoa, että kaikilla pennuilla on kaikki mallillaan. Omistajiensa mielenterveyttä   koettelevat kukin kai tavallaan, niinkuin pentujen kuuluukin. Yksi tykkää sisustaa ja toinen kaivaa kuoppia. Välillä ollaan villejä, herätellään omistajia, roikutaan lahkeissa, kiljutaan ja mitä näitä nyt on sellaisia pennun puuhia. Reippaita taitavat kuitenkin koko sakki olla ja se on tietysti mukava juttu. Ja ilmeisen tärkeitä perheenjäseniä tyypeistä on tullut, joka on tietysti kaikista mukavinta.

Kolmikuukautisrokotuksilla muutama viikko sitten kaikilta oli löytynyt tarvittava määrä raajoja ja muita ruumiinosia. Kevyin painoi vajaa 7kg ja suurin 10kg. Pirkko painoi tuossa iässä 8,8kg ja pidin sitä kauheana mörssärinä vanhojen blogitekstieni perusteella. Eipä tuosta nyt vallan suurta kuitenkaan kasvanut :) Joten aika näyttää, että minkämoisia näistä nyt sitten kasvaa. Tulee mitä tulee, hyvä tulee :)

Otin kaikista läksiäiskuvat uusien omistajiensa kera, mutta mun puhelin meni pöljänä hajoamaan joten kuvien käyttöön saaminen hiukan vaikeutui. Olishan tuo ollut mainiota noita kuvia tännekkin laittaa näytille! Kovasti multa on kyselty, että minne kukin muutti ja minkä nimisiä kekarat nykyisin ovat. Kerrottakoon siis, että Pertsa on nykyisin Zarco ( ja oikealta nimeltä Hokkuspokkus) ja hän asuu Joensuussa  Haverilan Tuomaksen perheen jatkona. Kalamiehestä tuli Runo (Jokeripokeripoks) ja hän muutti Mustanojan Marjan laumaan Sastamalaan. Mustapoika jäi mammanpojaksi meille ja hän tottelee (huonosti) nimeä Ori (ja kärsii virallisesti nimestä Ananasakäämä). Pillistä tuli Tessie (Abrakadabra) ja hän muutti Toivolan Jannen perheen luokse asumaan Kellokoskelle. Ja Pulla muutti Lahteen, vaihtoi nimensä Indiksi (Simsalabim) ja asustelee nyt Lehtisen Kirsin ja Osalan Markon luona. Sen verran aktiivista harrastajakansaa nämä kodit ovat, että jos kaikki menee ilman suurempia kummallisuuksia niin eiköhän näitä pentuja joskus tuolla kentillä vielä nähdä :)

Näiden tyyppien mutsi aloitti muuten tänään kisaamisen pitkän tauon jälkeen. Nollat olivat ihan liki ja meno oli varsin vakuuttavaa. Pirkko on toipunut hyvin, mutta joutunut nöyrtymään rauhalliseen aloitukseen, jotta keho kestää täysiä paahtamisen. Pasi kisaa sen kanssa nyt kun itse vielä toivun taannoisesta leikkauksesta. Ihanaa kun on tuo luottovarakuski helposti houkuteltavissa tuon kartturiksi.

No mutta, jatketaan taas :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti