torstai 29. tammikuuta 2015

tyypit jo yhden viikon :)

Pennut ovat jo viikon vanhoja. Ihanaa, että kaikki ovat hengissä ja voivat hyvin. Onhan se sellaista jännää noiden pikkumarsujen kanssa kun ovat niin raasuja kuitenkin tuossa alkuvaiheessa. Pirkko onneksi pitää paikat puhtaana ja pennut ruokittuina joten aika helppoahan tämä tavallaan tässä vaiheessa on. Ainoastaan tuo jännäys, että kaikki sujuu hyvin. Sitä on ilmoilla. Ja ehkä tälläisenä keltanokkana jännään välillä turhaakin. Korvat ovat nimittäin isontuneet ainakin muutamalla sentillä kun kuuntelen jokaisen narinan, vikinan ja tuhahduksen mitä pentuhuoneesta kuuluu :) Mutta kasvavat ja ovat topakoita. Eipä tuon ikäisiltä kai muuta voi toivoa. Ovat aikalailla tuplanneet painonsa viikossa kalamiestä lukuunottamatta, joka tulee vähän pienempänä perässä. Onneksi kuitenkin sillekkin painoa koko ajan tulee ja topakka sekin on.

Otettiin tänään yksviikkoskuvia tyypeistä. On ne vaan somia <3 Ja ehkä kuvittelen vain, mutta ihan kuin niistä erottuisi vähän jo omia pikkusen pikkuisia erojakin, jotka tekee niistä yksilöitä. Joku on kovaäänisempi, joku rento möllykkä, joku möngertää kamalan topakasti, toinen on tissillä raivoisa ja kolmas hakeutuu aina kasan päällimmäiseksi. Yksi on aina vaeltamassa sinne sun tänne ja päätyy äitin selän taakse kitisemään :) Ja hmm... huomenna ehkä joku toinen onkin raivokas tissillä ja joku toinen kitisee. Tälläistähän tämä, ihmettelyä :)

Työnimetkin kehittyy. Laikullisesta tytöstä tuli Pulla ja sen usein äänessä olevasta siskosta Pilli. Pulla on isoin ja lihavin sekä aina tissillä. Ja Pilli on se, joka vaeltaa aina Pirkon selän taakse ja kitisee kun palvelu ei pelaa ja häntä ei palauteta oikeille huudeille. Pertsaperusmies on pertsa. Ihana möllykkä, tyytyväinen, vaikka käännät ja väännät ja survoo turpaan kaikkia, jotka tulee sen tissille. Ja kalamies on niin soma. Pieni ja soma, mutta kamalan topakka. Mustamies on toistaiseksi mustamies. Pasi haluaa sille keksiä jonkun nimen niin ootellaan mitä siitä raukasta tulee... Musta on minusta jäntevä (ja nyt voitte nauraa partaan, sillä marsu ei voi olla jäntevä). Mutta se voittaa tällä hetkellä muut ryömimiskilpailuissa mennen tullen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti