keskiviikko 11. helmikuuta 2015

3 viikkoiset ipanat

Huomenna tyypit täyttävät jo kolme viikkoa. Tänään he juhlistivat asiaa saamalla matolääkkeet ja pääsivät myös tallustelemaan pentulaatikon ulkopuolelle. Matolääkkeeet menivät siivosti, paitsi pullan mielestä, joka nosti metakan moisesta myrkytysyrityksestä. Että kehtasinkin, viaton penturaukka. Ehkä vähän diiva?

Pentulaatikon ulkopuolella oli kivaa. Ja minusta oli erityisen kivaa ihmetellä, miten kukin asiaan suhtautui. Paljon noilla taitaa tuo vireystaso vielä asioihin vaikuttaa, kuka mitenkin unissaan ja niinpäinpois. Mutta Pertsahan oli ihan maailmanvalloittaja tällä kerralla. Hetken ihmetteli ja lähti reippaasti tutkimusmatkalle. Hän oli lähdössä pentuhuoneesta uloskin, mutta sitten tyhmä minä estin hänen aikeensa. Ei nyt makeaa mahan täydeltä. Pertsa myös nosti metakan kun palautin hänet takaisin laatikoon ja yritti touhukkaasti kiivetä laidan yli uusintakierrokselle. Kalamies ja Pilli istua mötköttivät hetken aikaa ja aloittivat sitten painin keskenään. Ja kohta lähtivät nekin tutkailemaan, ei yhtä rohkeasti kuin Pertsa, mutta kiinnostuneesti kuitenkin. Mustamies empi pisimään, mutta emmittyään kulki reteesti ja ilahtui myös törmätessään varpaisiini. Liikkis :) Pulla lähti touhukkaana myös tutkailemaan ja nosti sitten armottoman metelin kun eksyi liian kauas muista. Pikkudiiva kiukutteli kulman takana vaatien takaisinkantopalvelua ja kannatti vaatia, tokihan hänet oli tuotava takaisin. Tutkimusmatkan jälkeen pentulaatikko hiljeni tehokkaasti. Taisi olla voimia vielä urakka ihmetellä elämää laatikon ulkopuolella.

Loppuviikosta taidan virittää pentuaidat olkkariin niin purilaiset pääsevät keskelle tohinaa. Eino kyllä järjestää tohinaa nytkin ihan kiitettävästi.. Tai sanotaan, että järjestää ainakin meteliä :)


Koitan huomenna napsia kolmiviikkoiskuvia ja katsotaan jos tyypit pääsevät tutustumaan vähän jauhelihaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti