maanantai 9. helmikuuta 2015

nimillä pilatut

Voi Pilli ja Pulla raukat. Nimillä pilatut koiraraukat. Minä kun muistin, että nuo hahmot olivat sellaisia sympaattisia tyyppejä Pekka töpöhännässä. Mutta olipas kerrassaan huonosti muistettu. Nehän kun olivatkin ne kaksi yksinkertaista pikkukriminaalia, joita Monni käskytti kaikkeen typerään. Koulukiusaajat, ilkikuriset typerykset ja vielä poikiakin. No, nämä olkoon nyt sitten paremmat versiot niistä :)

Suuri asia meillä, pieni ehkä noin maailmanlaajuisesti, mutta kerrottakoon, että tyypit ovat oppineet pissaamaan ihan itse. Ja miten voivat tuollaiset minikoiranpennut olla niin viisaita, että näyttävät pyrkivän aika usein pissalle sanomalehdelle. Toiset tarmokkaammin kuin toiset. Osalle siisteys ei ehkä kulje verissä, ovat ehkä äitiinsä tulleet.

Pentulaatikossa alkaa vilske kun saavat ihmis-tai äitiseuraa. Pentupentupentupentu-lallatteluun reagoivat ja alkavat töpöttää sinne ja tänne ja hakeutuvat viereen. Sympaattisia, voi sentään.

Tyypit kävivät tänään(kin) puntarissa ja painot nousevat koko ajan tasaisesti. Isoin on Pulla, taisi painaa noin 1100g tänään ja pienin on edelleen kalamies, mutta sekin oli jo yli 900g. Loput siltä väliltä sitten, Pilli taisi olla toinen alle kilon möllykkä.

Tässä kai tärkeimmät tällä kertaa. Muutama söpöstelykuva kylkiäiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti