torstai 26. helmikuuta 2015

viisi viikkoa

Pentujen mielestä niiden elämä on pilalla kun joutuvat viettämään osan päivästä koirahuoneessa. Ajatella, voi raasut sentään. Huomenaamuna kun aloittavat kukonlaulun aikaan karjumaan tätä elämän julmuutta taidan laittaa niille pyörimään videon romanian katukoirista. Nih, jotain perspektiiniä hyvinvointivaltion pikkukultaisille. Pertsa erityisesti on sitä mieltä, että aitojen yli pääsee kaiketi kun huutaa tarpeeksi kauan tarpeeksi täysiä. Mikä hassuinta niin huomasin sen karjuvan ikäänkuin ohimennessään eli ei edes kiekkunut aidan vieressä poispäääsyä vaan tallusteli muina miehinä ympäri koirahuonetta ja samalla karjui. Pösilö :) Kalamiehestä on tullut niin kauhea purija, että kamala sentäs. Pieni ja soma, pöh. Tappajahai se on! Roikkuu lahkeessa, villasukassa, kaikessa mahdollisessa ja ihanaa on tirvaista hampaat myös suoraan jalkapöydän pehmeään ihoon. Auts. Mustamies. Se on hulivili. Mutta osaa se olla liikkiskin. Halusi tehdä vaikutuksen Pätmäniin joten asettui lattialle samalla tavalla makaamaan koivet oikosenaan ihan Pätysen viereen. Siinä sitten katseli Pätystä ja toivoi kai, että sama asento varmistaisi pääsyn supersankariklaaniin. Voi, ja Pilli ja Pulla. Nimillä pilatut siskokset. Niin söpöjä molemmat. Pilli on ihan pikkuPirkko. Pitäisikin laittaa kuva näytille Pirkosta tuon ikäisenä, ovat ihan samiksia. Ja muutenkin olemuksessa on jotain samaa, tai ilmeessä. En tiedä, mutta jossain. Pilli hakeutuu eniten näistä katsekontaktiin ja makaa sylissä maailman tappiin. Hänen mielestään maailmassa ei ole ihaninta asiaa kun pussailla pikkuPilliä. No, aika oikeassa on. Pulla se sijaan päätti, ettei hän mikään Pulla aio olla. Tai voi hän sellainen sporttiPulla olla. Tuo neiti on kyllä ihan adhd. Aina vähintään viisi asiaa tekeillä ja pari vielä kaupanpäälle. Voi olla, että mistään mitään valmista tule, mutta kiirettä pitää ja sehän on tärkeintä. Ihminen kun osuu kohdille niin ihanaa pussailla, mutta hei sitten piti jo mennä kun tuolla onkin yksi juttu. Ja auts, sekin puree kuin piraija.

Mutta siis, tyypit ovat viettäneet syntymäpäiväjuhlia rauhallisissa merkeissä. Olin ajatellut, että pääsisivät tänään ulos ekaa kertaa, mutta päivä meni jo, eikä nyt ollut sille puuhalle harmillisesti aikaa. No, huomenna on onneksi päivä uusi. Saivat kuitenkin matolääkkeet tänään. Tai saavat nyt kolmena päivänä sitä. Toivottavasti suuremmilta mahapuruilta nyt tällä kertaa vältyttäisiin. Saavat varmuudeksi kuitenkin maitohappobakteereja, Kiitos Saija taas vinkistä :)

Kirjastonhoitajan kanssa etsimme tänään muuten melkein toista tuntia taikasanoja eri opuksista. Kukaan ei halua koirastaan ananasakäämää joten pliiis, ehdotuksia otetaan vastaan viidennestä taikasanasta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti