tiistai 3. helmikuuta 2015

kaikki mallillaan

Purilaisilla on kaikki mallillaan. Musta ja Pulla tapailevat jo hiukan jaloilleen ja Pullan toinen silmä näyttää siltä, että aukeaa kohtapuolin. Tyyppien äänimaailma on myös monipuolistunut. Välillä kuuluu pientä murinaa ja jotain haukkumisen tapaistakin. Voisinkin laittaa instagramiin videon Pullan äskeisestä laulelusta.

Pirkkis on alkanut hiukan pidentää lenkkeilyä. Ei nyt irti rallattele, eikä ajallisesti olla kauan, mutta kuitenkin enemmän koko ajan. Mieluusti lähtee ja mieluusti palaa takaisin. Viettää muuten jo selvästi enempi aikaa pentulaatikon ulkopuolella, mutta tietynlaisesta ininästä kiitää paikalle kuin rasvattu salama. Pentujen syömisväli on myös kasvanut, joka antaa Pirkolle vähän huiliväliä. Tänään Pirkko kantoi pennuille lelun laatikkoon.. :) Vähän on ooteltava, että kakaroista saa leikkiseuraa.

Pätmän pääsi tänään tutustumaan pentuihin. Voi miten se oli liikkis :) Oli aivan tohkeissaan, mutta ei uskaltanut suurinpiirtein edes hengittää. Hetken huokaili ja lakosi pentulaatikon viereen, jossa viihtyikin tiiviisti pitkät pätkät. Pirkko ei ollut millänsäkään Pätysen hengailusta joten kaippa tuo on ok. Esa-kissan kanssa ollaan vielä varovaisia. Ei saa tulla huoneeseen ja huoneen portti pidetään kiinni jos omat silmät eivät ehdi vahtia. Ja kun ei olla kotona niin Esa on lukitun oven takana. Eiköhän se jo erota nuo rotista, mutta parempi olla tässä asiassa ennemmin liian varovainen. Ja Ava lähti mummolaan. Ensin vain muutamaksi päiväksi, mutta jääkin nyt sinne jopa pentujen luovutukseen saakka. Oikeastaan ihan hyvä. Pirkko selvästi vähän hermoili Avan osoittaessa yhtään kiinnostusta pentuihin. Murisi sille pentuhuoneesta jos huomasi Avan haistelevan huoneen ulkopuolella. Ikävähän Sussua toki on, mutta myönnettäköön, että ihan jees näinkin :)

Mutta huoh, on ne suloisia vaan nuo marsut. Onpas hauskaa kun niillä alkavat kohta silmät aueta. Taitavat nyt seuraavan viikon aikana ottaa harppauksen monessa asiassa. Jännää ja ihanaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti