sunnuntai 15. helmikuuta 2015

hulinaa ja huisketta

Nyt alkaa purilaissa olla jo vilinän merkkejä. Ja kyllä, menohan toki tästä vain kiihtyy.. :) Tyypit ovat päässeet valtaamaan olkkaria ja ensimmäisten vieraiden hurmauskin sujui heiltä varsin helposti. Eilen illalla kaverit talsivat jo reteesti ympäri olkkaria, melko tuttua kauraa tarzaneille. Pertsa perusmies vaikuttaa tällä hetkellä uteliaimmalta, mutta ehkäpä huomenna joku muu. Tuntuu, että yhtenä päivänä yhtä ja toisena toista.  Niinhän se tämän ikäisillä meneekin.  Mitään suurempia yksilöllisiä eroja on vielä niin vaikeaa huomata, toki jotain spekulointeja ja arvailuja on kiva heitellä ilmaan ja katsoa, että pitävätkö paikkaansa kun tuosta kasvavat. Nyt justiinsa sanoisin, että Pilli on ahnein, Musta vilkkain, kala rauhallisin ja tyytyväisin, Pulla dramaattisin ja Pertsa uteliain. Mutta niinkuin sanoin, niin tänään näin ja huomenna varmaan jotain muuta :)   Välillä meteli on jo muuten melkoinen kun leikkivät pahiksia! Justiinsa kuuntelen kun ärräävät tuolla jotain keskenään, ehkä niistä tulee ainakin pahoja? ;)

Pientä huoltakin oli tässä kun Kalamies ja musta menivät yllättäen torstaina vähän vaisuiksi ja mahat löysiksi, mutta uskoisin, että kyse oli matolääkkeestä, jonka keskiviikkona saivat. Nyt ovat jo normaaleja nimittäin. Mutta kyllä syrämeen sattui ja ahdisti kun näki, että eivät ole itseään.

Vieraita on viikonlopun aikana käynyt ahkerasti, kiva juttu. Toiset ovat nähneet vain nukkuvia pentuja ja toiset sitten vähän vauhdikkaampina herrasväkeä. Pirkolla panokset vähän nousevat kun jotain vihdoin tapahtuu ja mieluusti leikkisi kaikkien vieraiden kanssa (tai pussaisi niitä lähes väkivaltaisesti).

Nyt hätäinen lopetus tarinointiin kun pitää lähteä muihin puuhiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti